Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

Norges nettfavoritter

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at nettshoppere lettere skal finne gode nettbutikker fra inn- og utland. Her finner man inspirasjon, nye favorittbutikker og kan dele tips. Norges nettfavoritter er helt gratis både for brukere og nettbutikker.

Slik kan din butikk bli en av Norges nettfavoritter

Posten er opptatt av trygg og god netthandel. Derfor må nettbutikkene på Norges nettfavoritter oppfylle en del kriterier for kvalitet og trygg netthandel på sine nettsider. Vi ser etter følgende informasjon på nettbutikkens nettside:

  • Fullstendig firmanavn
  • Organisasjonsnummer (gjelder norske nettbutikker)
  • Kontaktinformasjon og e-postadresse
  • Kundeservice, inklusive telefonnummer
  • Informasjon om angrerett
  • Ca leveringstid (til kunde)
  • Informasjon om betalingsløsning, hvor sikker betaling over nettet skal være mulig
  • Åpent for alle å handle (ikke lukket for kun medlemmer)

Dersom din nettbutikk oppfyller disse kravene, men likevel ikke er tilstede på Norges nettfavoritter- send oss et tips ved å klikke på «Tips oss» på forsiden eller sende en e-post til nettfavoritter@posten.no.

Bli mer synlig

Oppfordre gjerne kundene dine til å like butikken din på Norges nettfavoritter. Når butikken er tilgjengelig på nettstedet kan du få bannere «Lik denne butikken på Norges nettfavoritter» som kan synliggjøres i nettbutikken, på Facebooksiden e.l. Bannerne får du tilsendt ved å kontakte nettfavoritter@posten.no.

Er din nettbutikkTrygg E-handels sertifisert?

Alle nettbutikker på Norges nettfavoritter som er Trygg E-handels sertifisert vil være merket med Trygg E-handels-logoen:

Priser

Har du spørsmål, innspill, forbedringsforslag eller kommentarer til Norges nettfavoritter? Send oss gjerne en e-post til nettfavoritter@posten.no.

Planlegger du å starte egen nettbutikk?

Bring har lang erfaring med å gjøre Norske og Nordiske nettbutikker gode. For nyttige tips og råd se Bring sine netthandelssider. Her kan du steg for steg sjekke hvordan du starter egen nettbutikk og få oversikt over hva som skal til for å få en god butikk med sikre og trygge betalingsløsninger og fraktalternativer.

Er du på jakt etter inspirasjon og praktiske tips?

Meld deg på Norges største netthandelskonferanse - LOAD.