Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

Hva er Norges nettfavoritter?

Posten Norge AS ønsker å fremme trygg og god netthandel. På Norges nettfavoritter har vi samlet en mengde norske og utenlandske nettbutikker som oppfyller bestemte kriterier.. Norges nettfavoritter skal være et nettsted til inspirasjon. Her skal du kunne surfe og finne spennende nettbutikker. Kanskje finner du norske eller utenlandske butikker innenfor ditt interesseområde som du ikke visste fantes. Logger du deg inn kan du like og kommentere nettbutikker - og dele dine favorittbutikker med venner. Du kan lage lister over dine egne nettfavoritter og dele disse med andre lesere og venner.

Dine erfaringer med nettbutikkene - på godt og vondt – er nyttig informasjon for andre brukere som vurderer å handle der. Vi oppfordrer derfor alle til å like, kommentere og dele sine nettfavoritter med andre som kan være interessert i det samme som deg! På denne måten bidrar vi alle til at butikkene der ute jobber mot bedre kvalitet og service.

Finner du ikke dine nettfavoritter - så tips oss! Har du spørsmål eller tilbakemeldinger om Norges nettfavoritter ta kontakt via e-post nettfavoritter@posten.no.

Lykke til!