Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 2
 • Interiørbloggerens trendtips: Gyldne metaller!

  Etter mange års yrkeserfaring innen interiør og design fant jeg ut at min glede over faget kunne deles på blogg. Slik ble derfor interiørbloggen Anette Willemine Sunhome til. I tillegg til interiør og design er jeg glad i kunst og kultur, litteratur, mat, og reiser som beriker. Med tre barn og mann bor og trives jeg ved Oslofjorden. Jeg tenkte å se litt nærmere på hva som rører seg i trendbildet om dagen. Både på mote- og interiørfronten har vi sett en større interesse for gull og glitter. Bokstavelig talt. De gyldne metallene er tilbake, gjerne brukt i kombinasjon med sølv og stål. Det kalde mot det varme. Nå sniker det seg inn materialer som det ikke har vært viet så stor oppmerksomhet på en stund, og det er kobber, messing og rosé gull.Både gult- og rosé gull, samt paljetter og glitter ser vi spesielt mye av på motefronten i smykker, klær, sko og tilbehør. Jeg ønsker de gyldne metallene velkommen tilbake, og ser mange überlekre ting som nå står på min ønskeliste. Noe av det befinner seg i nettbutikkene jeg har i min liste. Litt om noen av nettbutikkene jeg har valgt ut:

 • 62jkowzp7o1a2l0t4j9a

  fineart.no

  Fineart er Nordens største portal for presentasjon, formidling og salg av kunst. Her finner man mer enn 800 nasjonale og internasjonale kunstnere presentert, i både nettgalleri og nettauksjoner. Fineart har også et eget klubbkonsept, KUNSTklubben, og utgir Norges største og eldste kunstmagasin KUNST til sine medlemmer. De har nå også eget galleri på Aker Brygge i Oslo. Et fint tilbud de også har på nettet er markedsplassen Artbazaar hvor brukerne selv kan legge ut rubrikkannonser. Björg Thorhallsdottir er en av mine favoritter. Hennes bilder og tekster fanger meg på en helt spesiell måte. To av hennes bilder henger derfor hjemme hos meg.

 • X1wv0a079ad2vt1j49q4

  surfaceview.co.uk

  Surfaceview.co.uk er lokalisert i Reading, England, og selger dekorprint som skaper en ekstraordinær interiøropplevelse i ditt miljø. I Surfaceview sin nettbutikk kan du finne print som er “ready to buy”, men du finner også verktøy på siten (MySurfaceView) som veileder deg slik at du kan lage din egen design. Ditt eget verk! Ta en titt på dekorativ veggdekor med gullblader, Gold Fir Trees hos surfaceview.co.uk.

 • L13e1bkqocwaett1ij74

  zincdoor.com

  Amerikanske Zinc Door selger møbler og interiør som appellerer til den modern dekorentusiasten. Her finner du møbler, tepper, speil, belysning, dekor og sengetøy fra designhus som Arteriors, Bungalow 5, DwellStudio, Jonathan Adler, Oly og mange flere. Denne nettbutikken sender kun til utlandet på ordrer større enn USD 500.

  Hos Zinkdoor finner du et sidebord i gull fra Happy Chic Home designer Jonathan Adler; Ulu Convex Table.

 • Np6t9zj5jqjgd1yaykna

  designdelicatessen.dk

  Designdelicatessen.dk ble etablert i 2005 og består, som navnet tilsier, av mer enn 4000 utsøkte delikatesser fra designerverden. Her finner man et stort utvalg produkter innen interiør og design for den kresne. Designet favner flere stilarter, alt fra klassisk moderne design til design som beveger seg “på kanten” og produkter som utfordrer og begeistrer. Her finner du alt fra fargerike dukker og bamser, barnelamper, leker og herlige barnemøbler til wallstickers, prisvinnende designermøbler, avfallsbøtter i papir, lysestaker, skulpturer, vaser, klessnor i original design, hagemøbler, kaffekopper, designerlamper, fargerike gulvtepper og puter, hyller og reoler, badeartikler, smykker og mye mye mer fra en lang rekke designere.

  Jeg sier ja takk til gulvlampen Base Floor Light fra Tom Dixon.

 • Pxmwn970ivf34lppc937

  luksuslamper.com

  Luksuslamper er en dansk nettbutikk som selger et bredt utvalg av eksklusive lamper i absolutt toppklasse. Konseptet er, at man på nettbutikken skal kunne kjøpe en lang rekke designelamper fra blant andre PH, Verner Panton, Foscarini, Louis Poulsen, Flos, Lightyears, BestLite og Tom Dixon til veldig gunstige priser. Lampen jeg har valgt fra Luksuslamper er Etch Web fra Tom Dixon. Den spektakulære pendelen ble lansert på Milano-messen i 2012, og mye tyder på at kan bli en bestselger slik som hans populære Copper Shade har vært i mange år. Etch Web-lampen er 65 cm bred med en usedvanlig åpen og vinklet struktur, som kaster flotte og stemningsfylte skygger når den blir tent. Lampen er noe for seg selv, også i matematisk forstand, da man har eksperimentert med å sette 60 uregelmessige femkanter sammen omkring lyskilden. Materialet er aluminium, med kobber lagt ovenpå ved hjelp av en anodiseringprosess, hvilket fysisk gjør lampen veldig lett. Lyskilden er en overdimensionert LED-pære som komponerer et utrolig flott skyggespill. Forøvrig anbefaler jeg å ta en titt på utelampen Blow Floor Light Utelampen fra Tom Dixon og selvsagt hans bestselger Mirror Ball i kobberversjon. Hele rommet er avspeilet i denne lampen (Tom Dixon Copper Shade). Er du tilfeldigvis i London, kan jeg anbefale deg en tur innom Tom Dixon Shop og se hans lys, møbler og lekre accessories.

 • Ulilk0myfgpplycfrn41

  nest.co.uk

  Nest.co.uk er lokalisert i England og ble etablert i 2002 etter at innehaveren hadde vært på en reise rundt jorda. Størst inspirasjon fant han i Australia og på veien hjem besøkte han noen av verdens beste møbelmesser fra Milano til Paris for å lete etter innovative møbler og belysning. Nest har mer enn 15000 produkter i sin nettbutikk og har i tillegg en møbelbutikk i Sheffield. Nest har merker som Arper, Carl Hansen, Cassina, Established & Sons, Knoll, Moooi, Tom Dixon, Vitra og mange flere.

  Ta en kikk på kaffebordet E15 Habibi Side Table

 • Ct7vnctlnacuz0htuq4

  jaysonhome.com

  Stolen og designikonet Holden Wingchair er på min ønskeliste! Det samme er de vakre putene med gullmønster; Dahlia Citrine Pillow og Gold Suzani Pillow. Jeg anbefaler også å ta en titt på de nydelige oppbevaringsboksene i messing, Brass Link Boxes og de rosa boksene med nagler, Sargent Box. Jeg sier også ja takk til gullfatet Gold Athena Tray og telysholderne Gold Hex Votive Holders.

 • V2av10nr2pde4kuy9ddj

  Urban Outfitters

  Den første Urban Outfitters butikken åpnet i Philadelphia (USA) i 1970 som “The Free People`2 Store”. Merket fokuserer på “funky” klær, men selger også interiørartikler. De har ikke butikk i Norge, men til gjengjeld er det mulig å bestille klær via nettbutikken (England). Her finner du en mengde topper, skjorter, jeans, skjørt, sko, nips og tilbehør, second hand, vintage og militærinspirerte klær til både ham og henne. Av merker finner du blant annet APC Madras, Anglomania by Vivienne Westwood, BDG, Bjørn Borg, Chris Habana, Daisy Knights, Dr Martens, Calvin Klein, Chunk, Dead Legacy, Clae, Bark, Abbey Road, Ash, Jansport, Karlsson, Kate Sheridan, Lee, Levi’s og mange mange flere. Husk at dersom du kjøper klær fra utlandet for over 200 kr, kommer moms og tollavgifter i tillegg. Moms utgjør 25 % av prisen på varen, mens tollen utregnes ut i fra summen av varens verdi, frakt og eventuell forsikring.Vesker, sko og smykker er tollfrie.

  Ja takk til den turkise tapeten med gulldetaljer hos Urbanoutfitters, Marrakesh Honey Wallpapers.

 • Pgvcio9ehzta8w4uxwc1

  fleurluxuryliving.com

  Fleur.com er et komplett univers av et italiensk varehus fylt til randen med eleganse og internasjonalitet. Her finner du alt fra blomsterdesign, kunstgalleri, tea shop, mat og gastronomi ved siden av designerklær, smykker og sko. I Fleurs tea shop finner du mer enn 50 ulike eksklusive teblandinger utviklet spesielt for Fleur. Hvit te, grønn te og klassisk sort te og et utvalg tilbehør for å forberede og drikke te. Alt pakket i elegant innpakning.I møbelavdelingen finner du unike design frau like perioder, alt fra modern tidløs eleganse til 1950-tallsglamour og vakre eksotiske detaljer fra orienten.

  Se nærmere på Dl&Co utrolige papirvekt i gull - formet som en hodeskalle!

 • Dvi9r51yzb7jrog70bs2

  hviit

  Hviit er en norsk interiørnettbutikk. Deres leverandører er bl.a. Day Home, Tine K Home, By Nord, Ferm Living, Mariska Meijers, Bacsac, Kälher, House Doctor, Louise Roe, Hagedorn&Hagen og Hay. Jeg liker at Hviit er flinke til å heie på norsk design, blant annet Årringene-stubber fra Cathrine Glede og keramikk fra Silje Aune Eriksen og Cecilie Haaland. Siden én av de store trendene denne høsten og vinteren er kobber, blir nok kobberfatet med mønster fra Hviit å se i mange hjem. Jeg liker også veldig godt kobberarmbåndet Bangle Nelson Mandela C og de fine koppene i porselen med hvit innside og gull eller sølv på utsiden (Glam Mug).

 • S3tfgrh6t27avcf1zj0e

  White Faux Taxidermy

  whitefauxtaxidermy.com er nettstedet for den som alltid har ønsket å ha et utstoppet dyrehode hengende på veggen som dekor, men som ikke har råd til et ekte villdyr og som i tillegg ikke ønsker å gjøre dyret så vondt. Whitefauxtaxidermy tilbyr mer fancy dyrehoder som er laget av fiberglass og harpiks (kvae fra planter og trær). Dyrehodene er svært lik de ekte dyrene. Skulpturene lages for hånd ved hjelp av svært detaljerte fotografier og mål av selve dyret. Du kan kjøpe hodene i mange ulike morsomme farger og i motsetningen til ekte dyrehoder passer disse både på barnerommet, i stuen og i ethvert rom i boligen.

  Ja takk til elgen med gull og glitter! Den samme elgen finner du hos Etsy.com.