Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • B53dd20cf9
 • Fine ting til meg og mine

  Dette er listen for meg og mine, men ærlige talt er det vel kanskje mest til barna her. Kanskje med unntak av sko da. Dem får jeg aldri nok av.

 • B54o2w3srxlyjvnkx8yc

  Preus

  Husker du gamle Time Foto i Kirkeveien/Oslo. De lever videre her etter av de ble kjøpt opp av Preus foto. Du betaler litt for det, men får til gjengjeld veldig høy kvalitet på bildene. De er superraske på levering og tilbyr de aller fleste formatene - også kvadratisk som passer til instagram-bildene dine.

 • 8027iubzzru7vehc4dr1

  Zadig & Voltaire

  Hvis jeg vinner i lotto, skal jeg bare handle her. I mellomtiden kan jeg drømme og handle uten å handle.

 • 7xibyyl14l9lfke63f9h

  Ticket2Heaven

  Jeg trodde jeg var kommet til himmelen, da jeg fant en egen Ticket-butikk i Vedbæk i Danmark. Men jeg kan jo ikke være der hele tiden, så da går jeg til dem på nettet. Innmari bra kvalitet på tøyet (kanskje med unntak av regntøyet som ikke er laget for norske søle-sesonger), som varer flere sesonger. Relativt tidløse farger er det også på tingene.

 • P5cdshhq1rg43vhgfepc

  sprell.no

  Jeg gleder meg over at det er ett sted som alltid blir innertier på gavefronten. I love Sprell!

 • Qtxl3ujipliiyjct1db3

  Lille Vinkel Sko

  Jeg trenger ikke så mange skobutikker, så lenge jeg har én som er god. Dette er min favoritt (og naturlig nok også derfor den er på favorittlisten), men jeg må bare si det en gang til. Nå når Victoria Sko ikke lever lenger, så er dette stedet å gå - særlig når man bruker str 36 og alltid får fine sko på salg.

 • 1gk8wm15xv5jclz4mtbx

  Sabo

  Her finner jeg broderte merkelapper med krølleskrift, akkurat som jeg husker fra da jeg var barn. De kan knipses på, sys på eller bare strykes på. Dette er noe helt annet enn de tradisjonelle plastiklappene som du stryker på og som du aldri får bort.

 • 5t01nagl43iy3j2do8nn

  Cath Kidston

  Når jeg savner sommeren, så går jeg hit og tenker at 'Livet er en lang, rolig elv'. Dette er den engelske versjonen av Greengate. Det er nok søtt og nusselig, men litt av det er bare deilig.