Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 2
 • Costume tipser om basisgarderobe

  Det lønner seg å ha et godt utvalg basisplagg i garderoben for å unngå kleskrise. Velg basisplagg i god kvalitet som varer i flere år fremover. Bruk pengene dine på en lekker hverdagsveske, et par kule støvler eller sko, samt en god jakke. Du behøver ikke bruke massevis av penger for å se bra ut. Bruk pengene dine med omhu. Her er noen basisfunn fra utvalgte nettbutikker.

 • U56qpcj36gyblj4vlkq1

  Acne Studios

  De klassiske sorte skoene er et must i enhver garderobe. Vi anbefaler Acnes "Aravis Black Suede pump". Klassisk i snitt, farge og høyde. Du finner dem i nettbutikken til Acne Studio.

 • Df7bdnr9ecpknh3pgstd

  Freudian Kicks

  Den lille sorte: Ha alltid en sort kjole hengende i skapet. Velg en med lange ermer som kjolen fra Surface to the air ("Short double black dress"), som kan brukes til både hverdags og fest. Den finnes tilgjengelig hos Freudian Kicks.

 • Suu71lesvdsb89huzyx3

  By Malene Birger

  Et par ballerinasko er alltid gode å ha og passer til det meste. De kan gi ethvert antrekk et feminint preg og er perfekte å ha i hverdagsvesken om du vil bytte sko i løpet av en arbeidsdag. By Malene Birger har lekre ballerinasko med print (Sasi paisley).

 • Tm7boz73amm7gr3f8vy6

  brandos.no

  Brandos har også et enormt utvalg ballerinasko, så her er det bare smaken som avgjør.

 • Znj5jksb0hhnktqh82gj

  net-a-porter.com

  Ønsker du å investere i en hverdagsveske anbefaler vi deg å se nærmere på den klassiske slagsen som holder i mange år. Et eksempel er Stella McCartneys Falabella faux leather tote som du finner hos net-a-porter og mange andre nettbutikker i ulike farger og skinnutførelse.

 • 74g97cb9t828myx478cy

  mytheresa.com

  Har du penger til det, så er et par skinnbukser en god investering til basisgarderoben. Du kan bruke dem på utallige måter, og er det perfekte alternativet til jeans.

  Mytheresa.com har skinnbukser med høyt liv fra Proenza Schouler.

 • 1b74p74s8unuy49vip7n

  In Wear

  T-shirts har vi alle i skapet, men det er ikke alle som har en av god kvalitet. Det kan lønne seg å legge litt penger i en litt dyrere variant. De holder som regel mye lengre.In Wear har fine basic T-shirts i viskose og lin til kr 499,-. Søk etter Zuzume T-shirt.

  T-skjorte fra Inwear, 499 kr.

 • Bfpgyd4u32incvscafh3

  farfetch.com

  En tykk fargerik genser med mønster hører med til basisgarderoben. Søk etter gensere fra Toga Archive hos Farfetch.com og få inspirasjon.