Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 0
 • Costume tipser om Missoni-kolleksjon

  Den 25. september lanserer Lindex sitt samarbeid med det italienske motehuset Missoni. Kolleksjonen er et ledd i Lindex' støtte til brystkreftforskning og Rosa sløyfe-saken.

  Ti prosent av salgsinntektene går til denne saken. Missonis karakteristiske mønstre er representert i kolleksjonen, som består av strikkede kjoler, tilbehør og barneklær.

 • Screen shot 2014 06 23 at 15.08.32

  lindex.no

  Missoni-kolleksjonen hos Lindex går i dype rødtoner som plommelilla og burgunder, mens sort er kontrastfarge. I tillegg til det gjenkjennelige sikksakkmønsteret inneholder kolleksjonen plagg med sommerfuglmønster. Kolleksjonens kjoler passer perfekt til å live opp høstmørket. Bruk det med strømper og en strikket genser for en behagelig og avslappet stil.

  Kolleksjonen selges i alle Lindex-butikker i Norden og Mellom-Europa. Den vil også være tilgjengelig i Lindex sin nettbutikk.