Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 5
 • Kule joggesko til hverdagsantrekket

  Joggesko er både praktiske og kule, og vi har funnet frem til nettbutikker som tilbyr joggesko litt utenom det vanlige. Kanskje finner du et nytt favorittpar eller blir inspirert til hvordan du kan bruke joggesko på nye måter.

 • U4f6l74whxvye7sg16yv

  Asos

  Asos har et par sorte kule joggesko som heter Vagabond Edie High Top Trainers. Disse er det verdt å ta en titt på. Supre til høstbruk!

 • 74g97cb9t828myx478cy

  mytheresa.com

  De sorte rå joggeskoene med nagler bak fra Mulberry er supert til et sort antrekk og utgjør et perfekt hverdagsantrekk. Disse finner du hos MyTheresa.

 • P9z0py2kndq2kv4ymtut

  Overkillshop

  Tyske overkillshop har et enormt utvalg kule joggesko og sneakers! Du finner blant annet de rosa Adidas-joggeskone på bildet her. De er utsolgt stort sett overalt.

 • Znj5jksb0hhnktqh82gj

  net-a-porter.com

  De rosa feminine skinnskoene kan styles til sorte jeans og en sort genser med store smykker. Skoene er fra Maison Martin Margiela-joggesko og fåes kjøpt hos net-a-porter.com.

 • Xdfty38s5nk32d9femlk

  Urban

  Nike inntok hele moteverden da Nike Free ble lansert. Mange fashionistaer kjøpte straks et par, og de ble spottet på ymse moteuker. Nå er det Nike Roshe som gjelder. En kamuflasjefarget modell releases nå i oktober - og det blir mest sannsynlig vanskeli gå få tak i den. Urban selger Nike Rosh.