Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • Ja
 • Sexy i skjørt i vinter

  Denne høsten er du nødt til å ha minst ett skjørt i skapet. Den enkleste veien til et kult og sexy antrekk er å trekke på seg et skjørt. Kombinert med en tykk strikkegenser får du en avslappet og kul hverdagslook, med en mer pyntet topp eller en bluse er du festklar.

  Skjørtene kan brukes både med flate og høyhælte sko til, alt etter hva slags stil du er ute etter.

  Her har vi funnet et utvalg skjørt som passer for sesongen! Håper du finner noe du liker!

 • Skirt2

  YouHeShe

  Swing i strutteskjørt!

  Velger du et strutteskjørt er mulighetene for styling uendelige: Det er nesten ingen begrensninger for hva slags overdel du kan bruke til, og du kan ha toppen både utenpå og inni skjørtet. Dette utrolig kule skjørtet er fra T by Alexander Wang - og du finner det hos YouHeShe til 1.600 danske kroner.

 • Bilde 15

  zara.com

  Grønn peplum! Den lille kappen foran på skjørtet gjør det feminint og elegant, og den mørkegrønne fargen gjør deg høstklar i en fei!

  Skjørtet finner du hos Zara, 559 kr.

 • Skirt

  H&M

  Det ultimate trendskjørtet! Både blyantskjørt, skinn og fargen burgunder er store tendenser denne sesongen. Derfor er det burgunder skjørtet 3 ganger perfekt. Skjørt koster kr 999 hos H&M.

  Tweedskjørtet er også en garderobefavoritt og passer supert til en enkel, hvit skjorte. Flate sko til kontorbruk og høye hæler til fest. Og gjerne noen store smykker! Skjørt fra H&M, 249 kr

 • Bilde 11

  Samsoe & Samsoe

  Ull er fantastisk om vinteren! Dette utrolige skjørtet i 100% ull til høsten har i tillegg en fin fasong! Hva mer kan man ønske seg av et skjørt?

  Ullskjørtet heter "Cameron Skirt" og koster kr 1000 hos Samsøe & Samsøe.