Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 1
 • Matbloggerens kjøkkenfavoritter

  Ina skriver bloggen Mat på Bordet, en av Norges største og mest besøkte matblogger. Her finner du ujålete oppskrifter på alt fra middager som kan tilberedes på 30 minutter til tidskrevende kakekreasjoner. Ina er også kjent som 'no knead' dronningen på nett med over 50 varianter av dette brødet som ikke trenger elting. Med et internasjonalt bakgrunn (Ina har bodd lengre tid i Amerika, Sveits og Storbritania) er hun ikke fremmed for å handle over landets grenser når hun ikke finner det hun trenger hjemme.

  .

 • Xfh9flbg0c9abk2vvkhe

  epla.no

  Epla.no er et fantastisk nettsted hvor man kan kjøpe håndlagde ting og vintage kjøkkenutstyr. Tilsavarende nettside i Amerika er Etsy. Derfra kunne jeg i grunnen kjøpt alt fra Small Batch Production - kjøkkenhåndkler og forkler i lin kan jeg aldri få nok av..:)

 • Lnbd02t619uujgx9j5z3

  Amazon

  For kokebøker og kjøkkenutstyr. Husk at de fleste amerikanske kokebøker angir mål i amerikanske enheter dsv. cups, ounces, osv. Jeg elsker Amazon - enkelt å finne frem og i tillegg til kokebøker finnes det et hav av kjøkkenutstyr som man kan bestille herfra også. Akkurat nå ligger boken The preservation kitchen og en mouli på ønskelisten.

 • 11tlv78gz1j7ekn7460v

  thespiceshop.co.uk

  Skulle du noen gang være på utkikk etter en krydder du ikke finner her i Norge, hos Krydderia.no for eksempel, er dette stedet.

 • Vjhawdqzex0sqhhzkvie

  janeasher.com

  Finner du ikke det du trenger hos cacas.no kan du helt sikkert finne det her. Jeg elsker de små delikate spiselige blomstene man kan bestille herfra - disse fargerike blomstene hadde for eksempel gjort seg på store bursdagskaker eller cupcakes.

 • Ywdigzub602lqjp6o9vd

  manufactum.com

  Butikken oppdaget jeg for første gang i Düsseldorf når jeg besøkte en venninne. Herlig 'ordentlig' kjøkkenutstyr i god kvalitet (og tilhørende priser) samt masse annet morsomt innenfor hageutstyr. Dette kakefatet på stett for eksempel kunne jeg godt ha tenkt meg