Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 1
 • Stylishline tipser om voksen mote

  Jeg startet bloggen min Stylishline fordi jeg ikke fant noen norske blogger for min aldersgruppe, kvinner over førti år. Jeg er selv 40 år, har 4 barn, er forlovet og bor på Stjørdal. Jeg er snart ferdig med studier i Mote & Styling. Jeg har god erfaring med klær, tilbehør og sko og en stor interesse for å lære det jeg kan videre til andre. Jeg er også opptatt av at det å kle seg pent ikke skal koste all verden – bare man kombinerer de riktige plaggene. På bloggen min tipser jeg om hvordan man kan kle seg etter kroppsfason, om hår, sminke og hudpleie samt gir motetips fra våre kjære kjedebutikker – samt tips om hvordan man kan kle seg rett i forhold til alder. Mitt motto er – kle deg etter den kroppsfasongen du har og ikke den du ønsker du hadde!

  Her er mine beste tips til nettbutikker for voksen mote.

 • Jfjrvryg195e1wor7lv1

  bestseller.com

  Nettbutikk med merker som Vila, Vero moda, og Object. Masse fint for vår aldersgruppe her.

 • Cdv8alulsdxalw4ergcq

  H&M

  Vår kjære H&M kjede har mange antrekk/plagg disponibelt for oss på nettet. Flott å handle her for dere som bor langt unna en H&M kjede.

 • Sufvqe441hcd7uw335im

  zara.com

  Hos Zara på nett finner man klassiske, tøffe, stilige og rocka klær til damer og menn i alle aldre. Har du ikke vært i en Zara butikk, så har du gått glipp av masse. Ta turen dit, eller titt på nettbutikken deres, og du vil garantert finne masse inspirasjon, og plagg du bare MÅ ha..

 • 31ixl1mwr35mctdi6fa8

  carma.no

  Carma som har base i Trondheim er litt i samme kategori som butikken M.A.S i Tromsø. Carma har nå også startet en nettbutikk, slik at flere kan se hva denne butikken har å by på. Knallbutikk!

 • Nq3t38rzdth4ae9abcfx

  nelly.com

  Det er hovedsaklig sko jeg kjøper her. De har også fine klær for oss voksne, det vil si litt lengre kjoler med fint snitt, flere klesmerker samlet på en plass, og de har både dyre og billige klær som passer vår alder. For deg som ønsker fine,flotte klær men ikke vil se "satt" og "gammel" ut.