Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 5
 • 5 viktige gjenbruksfavoritter for store og små

  Jeg startet å blogge for 3 år siden med hovedfokus på helsebringende mat, naturlig livsstil og mammalivets gleder (og sorger). HVA som er helsebringende mat har imidlertid endret seg en del for meg i løpet av den tiden. Fra grønt pulver og annen supermat fra alle verdens hjørner, har jeg nå ”kommet hjem” bokstavelig talt. Det er kortreist, økologisk og tradisjonelt som gjelder! Så enkelt. Med bloggen vil jeg også inspirere til en mer miljøvennlig og naturlig livsstil. Spesielt gjenbruk har stort fokus.

  Under følger en liste over mine favoritter med tanke på gjenbruk og naturlige løsninger for husholdningen.

 • 1asa2zytigca84idz01

  Naturebaby

  Stort utvalg av produkter til barn, hus og hjem i naturlige, økologiske og gjenvinnbare materialer. Spesielt fan av matboksene fra Eco Lunchboxes som de selger.

 • M0nnirvlx3l9w47t7ij2

  Life Without Plastic

  Selve ideen appellerer til meg, da jeg prøver å eliminere plast i så stor grad som mulig. Her får man alt fra tannbørster til matoppbevaring og leker i naturlige materialer.

 • U62d8rbdzkgjgb6090fi

  Reuseit

  Alle tenkelige gjenbruksløsninger for husholdning og hygiene. Bærenett og handleposer i alle tenkelige varianter, drikkeflasker, matbokser, kluter og lommetørklær av alle slag, sugerør, …. Ja ALT!

 • Nl4nprwdkv14962ayle8

  Gooseberry

  Jeg liker å støtte norske nettbutikker når jeg kan, og gooseberry har et lite utvalg av gode, naturlige produkter med høy kvalitet. Blant annet de fantastiske drikkeflaskene fra Klean Kanteen, og de geniale make-do-klipsene til å sette sammen papp og annet rask til spennende ”nye” leker.