Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 5
 • Årets nettbutikk 2012

  Netthandel er i ferd med å utkonkurrere butikkene på service. De tre vinnerne i Posten og Brings kåring av Norges beste netthandelsbutikker, har alle forstått hva god service innebærer. Clasohlson.no stakk av med Årets nettbutikk, Tretti.no med Årets innovasjonspris, og Shavecare.no ble Årets nykommer. Kåringen skjedde under Load.12 tirsdag 18. september.

  Alle de tre vinnerne viser at de tar kundens behov på alvor, og gjør hverdagen enklere, sier konserndirektør Tore K. Nilsen i Posten Norge.

 • Ofrcpgx37tidvm67o25a

  clasohlson.no

  ÅRETS NETTBUTIKK!

  Clasohlson.no tok den gjeveste av de tre prisene.

  – I nettbutikken har Clas Ohlson klart å overføre sin ekspertise på nyttige hverdagsprodukter siden 1918 over i det digitale århundret. Nettbutikken strømmer over av smarte dingser, og den er gjennomført profesjonell med et ryddig og rikt vareutvalg, sier Tore K. Nilsen.

 • Ixhospnmrans2qxh6g9m

  shavecare.no

  ÅRETS NYKOMMER!

  Shavecare.no er en god nykommer med et konsept som gir menn en plass i et mylder av kvinneprodukter på nettet.

 • Wbj892a4lgi35jabglkq

  tretti.no

  ÅRETS INNOVATØR:

  Også Tretti.no, som ble Årets innovatør, har tatt kundeservice til et nytt nivå. Selskapet har utviklet en søkegenerator som elegant filtrerer produktpreferanser i seks beslutningskategorier. Ut ifra, miljøhensyn, materiale, farge og størrelse, har kundene på kort tid et så tydelig bilde av sin favoritt at kjøleskapet nesten oppleves som installert.