Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 04
 • Handymannens julefavoritter

  Kjenner du en handyman, eller er du en selv? Her har vi plukket en håndfull verktøysfavoritter fra gode nettbutikker, som kanskje kan finne veien inn under juletreet. Her finnes "godter" for handymen i alle aldre og for alle ferdigheter.

 • 06

  Sløyd-Detaljer

  En drill må alle handymen ha. Den inngår i alle handymens standardutrusning. Her finner du en rekke ulike driller, borr, sliperedskaper og annet nyttig som er godt å ha når noe skal bygges eller repareres.

 • 08

  Biltema

  Er du skikkelig handy, holder det ikke med en vanlig sag. Da trenger du en skikkelig bordsirkelsag. Hos Biltema finner du også masse annet nyttig verktøy for deg som ikke leker handyman.

 • 07

  Byggfabriken

  Ingen ting er mer kjedelig enn å se på maling som tørker. Kanskje like kjedelig er det å skrape vekk gammel maling fra det man skal male og så se tørke. Da er det godt det finnes nettsteder som tilbyr det meste innen fjerning av gammel maling, slik at det går som en lek.

 • 03

  clasohlson.no

  Clas Ohlson ble kåret til Årets nettbutikk på LOAD12, og er et mekka for alle som er opptatt av verktøy, duppedingser og annet nyttig til arbeid og fritid. Er du handyman eller kjenner en, vil et slikt verktøyskrin nok falle i smak.