Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • Interior
 • Interiørdetaljer som julegave!

  Julehandelen nærmer seg med stormskritt. Har du noen i familien som er spesielt opptatt av interiør? Her har vi funnet frem noen tips til julegaver som kanskje kan passe å gi bort til ham eller henne.

  Kom gjerne med tips til flere nettbutikker og til flere interiørartikler som bør med i denne favorittlisten!!

 • Bolina

  Bolina

  KERAMIKKSKÅL FRA TINE K.

  Denne flotte store keramikkskålen fra Tine K finner du hos Bolina. Både håndlaget og dekorativ.

 • Hvii

  hviit

  MEGAKNIT

  Nettbutikken Hviit selger dette megastore lune pleddet Mega Knit som er inspirert av strikkediagrammer. Fargetonene er duse og nydelige. Mega Knit er laget med en dobbelt veveteknikk som gjør det mulig å bruke en veldig fin og tynn kvalitet av 100 % ull. 150 x 220 cm. Design by HAY. Pris kroner 1.799,-.

 • Aventura

  aventura.no

  Dette vakre munnblåste glasset til telys heter "Nordlys" og du får kjøpt det fra nettbutikken Aventura.no. Størrelse på glasset er 10,5x13 cm. Glasset er satt ned til kroner 303.

 • Loving

  loving.no

  PUTE FRA BY NORD.

  Flere av nettbutikkene på Norges nettfavoritter selger de vakre tekstilene fra Danske By Nord. Loving.no er en av dem. Her finner du et godt utvalg sengetøy og dekorative puter med dyreprint, som denne puten med viltre islandshester. Fint innslag i ellers minimalistiske omgivelser.

 • Wowefekt

  WOWeffekt

  WOW COTTONLIGHTS

  Woweffekt har massevis av flotte julegavetips. Vi falt spesielt godt for disse stemningsfulle og dekorative lyskulene som passer fint inn i julen og mørketiden. Finnes i mange varianter og koster kr 299,-. Gratis frakt!

 • Lunehjem

  Lunehjem.no

  MUGTAILKOPP

  Lunehjem.no har et fint utvalg at de vakre Mugtailkoppene i porselen med dyremotiv. Disse er utrolig vakre å bare stille ut på kjøkkenbenken, men også nydelig med telys oppi. God å drikke av er de også. Koppene koster kr 160,- per stykk.