Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • Bilde 39
 • Sesong for toppturer og frikjøring

  Vi går snart inn i høysesongen for toppturer og frikjøring. Toppturer gir store naturopplevelser samtidig som det gir fantastisk trening. Tenk nøye gjennom hva du vil ha ut av en slik tur før du kjøper dyrt utstyr. Her er mange muligheter og valg som må taes både når det gjelder bekledning, ski, støvler, bindinger og ikke minst skredutstyr. Her har vi funnet frem en knippe butikker som selger utstyr av god kvalitet! Vi anbefaler ingen å legge seg ut på topptur eller frikjøring uten kjennskap til skredfaren i området du ferdes!

 • Bilde 40

  sportsnett.no

  Sportsnett har et stort og godt utvalg randonee/toppturustyr med kjente merker av god kvalitet. Veldig gode beskrivelser av hvert enkelt produkt!

 • Bilde 27

  junkyard.no

  Junkyard.no Junkyard er Skandinavias største nettbutikk for skateboard og snowboard. Dette er en nettbutikk for brettkjørere av breddkjørere.

 • Bilde 36

  SKIIS.com

  Amerikanske Skis.com har lang erfaring med salg av ski og skiutstyr på nett. De leverer også til Norge. Her finner du alle de store og kjente ski- og snowboardmerkene. Vet du hva du skal ha kan det være mye penger å spare ved å kjøpe herfra.

 • Bilde 33

  Highpoint.no

  Oppdal-baserte highpoint.no selger de store norske skimerkene og er også generalimportør av merkene HIGHPOINT, DOLDY og KAMA. Her finner du et utvalg ski også for randonee og topptur.

 • Bilde 32

  SrfSnoSk8

  .SrfSnoSk8. er Norges eldste actionsportbutikk på nett. Her finner du et stort utvalg utstyr til snowboard, windsurfing, kitesurfing, wakeboard, vannsport, våtdrakter og skate.

 • Bilde 28

  xxl.no

  Kjedebutikken XXL har et godt utvalg ski innen alle kategorier, inkludert snowboard og randonee/topptur.

 • Bilde 41

  Anton Sport

  Anton Sport har spesialisert seg på toppturski og har et godt utvalg av alt utstyr du trenger - fra bekledning til ski, støvler, lette og tyngre bindinger, sekker, skredutstyr med mere.

 • Bilde 37

  Sport-Conrad

  Sport Conrad holder til i Alpene og har lang erfaring med salg av skiutstyr via nettet. Her finner du de store gode skimerkene - og alt du trenger for både alpint, langrenn, snowboard og topptur.