Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • Bilde 19
 • SPA deg på nyåret!

  Har du noen gode nyttårsfortsetter for 2013? Ett nyttårsfortsett som vi alle bør unne oss - er å være snillere med oss selv. Finne luker i hverdagen hvor vi setter av tid til velvære og stillhet. Hva med å fylle opp et lager med SPA-produkter på badet. Vi anbefaler Epsom-salt for silkemyk hud, utrensning og beroligelse. Eller hva med ulike eteriske oljer og nøytrale massasjeoljer som du kan blande ut selv? Mulighetene er mange.

 • Bilde 20

  Altshop

  Altshop har et stort utvalg eteriske oljer som du kan blande inn i nøytrale massasjeoljer, i badevannet eller i badesalt. Vi lar oss også friste av badesaltet Fragrant Tranquility Bath - et beroligende og økologisk badesalt tilsatt rene eteriske oljer som lavendel, Ylang Ylang med mere. Nyt!

 • Bilde 17

  Karma

  Karma hjelper deg godt på vei for å oppfylle nyttårsønsket om å pleie deg selv. Vi lar oss friste av Ren Maroccan Rose Otto Bath Oil til badekaret supplert med kroppsskrubben Ren Maroccan Rose Otto Sugar Body Polish. "Rose Otto" er kjent som dronningen av blomsteroljer, en av verdens mest kostbare og hyllede eteriske oljer....

 • Bilde 16

  green spirit

  Green Spirit har mange spennende produkter med fokus på økologiske og naturlige råvarer. Hva med å prøve den luksuriøse produktserien fra Dr. Kadir med fokus på eksklusive og garantert økologiske råvarer.

 • Bilde 11

  iherb.com

  iHerb har et stort utvalg skjønnhetsprodukter. Vi anbefaler Epsom-salt til badekaret, gjerne tilsatt eteriske oljer som lavendel eller sitron. Her er mulighetene mange. Søk på Epsom Salt bath inne hos iHerb.

 • Bilde 5

  selvbruner.no

  Føler du deg vinterbleik og har lyst på litt fin brunfarge på kroppen. Da er kanskje Sunspa noe for deg.

 • Bilde 3

  feelunique.com

  Feelunique har mye digg til damene, blant annet SPA-kit fra Boo Boo, attpå til på tilbud. Ikke glem at det er tollfritt å importere kosmetikk til Norge.