Logg inn

Norges nettfavoritter er laget av Posten for at du lettere skal finne gode nettbutikker
fra inn- og utland. Bli inspirert og finn dine nye favoritter i dag!

Nettfavoritter vogn

Her kan du finne nettbutikker, like og kommentere, lage lister over favorittbutikker for deg selv eller for å dele med andre, sjekke bloggeres favorittlister og tipse oss om flere butikker. Les mer

 • 3
 • Tradisjonell barbering er ikke avleggs!

  Tradisjonell barbering er slettes ikke avleggs og har tvert i mot mange fordeler fremfor moderne høvler og billig barberskum på boks! Blir man først vant til tradisjonell barbering blir barberingen noe man gleder seg til i stedet for å utsette lengste mulig. Hårene kuttes rett av uten lugging og barberkviser blir et mye mindre problem. En tradisjonell høvel laget i metall varer livet ut og er produsert av fagfolk. De er flotte og tar seg godt ut på badet! Billige barberprodukter inneholder ofte syntetiske ingredienser som tørker ut huden. Velg heller barberkremer med naturlige ingredienser som pleier og fukter. I tillegg dufter det noe helt annet….et ekstra pluss!

  Finn inspirasjon blant våre utvalgte nettbutikker.

 • 3

  barbershop.no

  Barbershop har et stort utvalg tradisjonelle barberhøvler, utstyr kremer og hudpleieprodukter til mannen fra mange av de beste merkene.

 • 3

  shavecare.no

  Shavecare har også et stort utvalg barbersett, høvler, kremer og massevis av lekkert tilleggsutstyr som tar seg godt ut på badet og gjør godt for huden.

 • 3

  mankind.co.uk

  Den engelske nettbutikken MANKIND har et stort utvalg herreprodukter, inkludert barbersett, barberhøvler, barberkoster, kremer og tilbehør fra de kjente merkene.

 • 3

  Karma

  Karma.no har et godt utvalg herreprodukter fra gode produsenter. De har både barbersaker, kremer og pleieprodukter tilpasset menns behov.

 • 3

  Skjegg.no

  Den norske nettbutikken Skjegg.no selger håndlagede barberingsprodukter av god kvalitet i tillegg til flotte gavesett og morsomme barbersaker.